Keurmeester reacties.

 01-12-2017  

Goedemorgen gisteren op geweest voor de apk bevoegdheid verlenging en geslaagd met 5x 100 % en 1x 95% bedankt voor het goede cursus materiaal 
groeten J. B

Bedankt ik heb het weer gehaald. Tot over twee jaar. H E.

erg bedankt, ik ben super blij met de oefenvragen! die sluiten perfect aan. M. M

 

06-11-2017. Dankzij jullie goed in elkaar gezette cursus ben ik vandaag keurmeester geworden heel erg bedankt voor de betaalbare service en tot over 2 jaar. A.M.

 

20-10-2017  Hoi, Ik heb mijn examen apk bevoegdheid verleging met succes gehaald, voor mij is dit de ideale manier om me voor te bereiken. Tot de volgende keer. F.J.

 

09-2017. Hierbij wil ik melden dat ik geslaagd ben voor me APK bevoegdheidsverlening. Voor de rest heb ik geen vragen meer. Ik heb van de toetsen veel geleerd en ga het over 2 jaar weer gebruiken !

 

09-2017. Hartelijk dank voor de overzichtelijke apk toets mag weer 2jaar keuren groet tot over 2 jaar maar weer. R

 23-06-2017. Hierbij wil ik jullie bedanken voor de supercursus die jullie maken voor ons keurmeesters, betaalbaar en duidelijk, vandaag op heroriëntatie geweest en met een 9,5 gemmiddeld geslaagd. Top. Ga zo door, tot over twee jaar. Mvgr een tevreden APK Keurmeester

18-05-2017 Via een collega vernam ik van Apktoets. Top, geen duur cursus geld, reiskosten en avonden van huis. tot over 2 jaar Jos.

6-04-2017. We zijn weer geslaagd. Super programma. mvg Gerrit

We zijn vandaag geslaagd het ging super gr Joop

14-03-2017. Bij deze wil ik jullie nog even bedanken voor de oefeningen en examentrainingen die jullie bieden. Ik ben gisteren wederom door jullie pakket met zèèr mooie cijfers geslaagd. Bij deze alvast tot over 2 jaar! ( B)

18-02-2017 .De Apk toets van jullie heeft mij goed op weg geholpen om te slagen ,dus bedankt voor de goede opzet van de cursus en tot over twee jaar. (rl. S)

15-12-2016: Door de cursus APK goed door te nemen. Is het makkelijker om het te halen. Ik had totaal 4 vragen fout. Gemiddeld een 9.5.

Gr.:  C. T

20 -07- 2016  Kan  zeggen dat ik weer 2 jaar mag keuren. Nog super bedankt voor een zeer goede voorbereiding met jullie vragen

Gr A.G. (werkzaam bij een BMW dealer)

13-04-2016; mijn ervaring is met het volgen van deze cursus kan je met een redelijk ontspannen gevoel het examen maken ,ben vandaag met 3x 100% en 2x 90% goed geslaagd tot over 2 jaar. Groeten H.H.

25-04-2016 Vandaag examen, en net als twee jaar terug, 20 min nodig gehad om theorie te doen.
dikke voldoende, niet het maffe rdw boek nodig gehad.  bedankt en de ballen.  groeten Nico

19-4-2016 mede dank zij de apk toets weer geslaagd hartelijk dank tot over twee jaar. zeer geslaagde oefen vragen, Ronald

Geachte bedankt voor de fijne trainingen en lessen ik ben met lof geslaagd gisteren, geweldig alles rond de 95%. JW

Hierbij wil ik u wederom hartelijk bedanken voor de oefeningen die zeer goed aansluiten op het examen,

welke ik met goed gevolg heb afgelegd. Tot over een kleine 2 jaar weer.

 

Ben gisteren op examen geweest en geslaagd. Bedankt voor de hulp heeft me goed gedaaan jullie toets. Groetjes en tot over 2 jaar. C.G. 

 Hoi, Ben met gemak geslaagd voor APK 2 bevoegdheidsverlenging. Heb goed geoefend en tijdens het examen het boek nauwelijks nodig gehad. 3 fouten op 100 vragen. Supergoede voorbereiding dus, een aanrader!!!!!!!

  

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze wil ik laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn bevoegdheidsverlenging. Jullie systeem werkt prima, ik en mijn collega's maken er dan ook al een aantal jaar dankbaar gebruik van. Ga zo door!

Goedendag,

Ik ben geslaagd, met name door het gebruik van de Apk toets.  Ik keur zeer weinig dus beschik over minder parate kennis en door de hele toets door gelopen te hebben is dat weer opgefrist. 7 fout 93 goed, redelijk geslaagd dus.

 


 Berichten van bedrijven:


Uw bericht ook hier? Stuur een email voor meer informatie.


APK2

APK-keurmeester heeft nog enkele uren over voor het verrichten van APK-keuringen op locatie.

Omgeving midden Nederland.

Meer informatie via ons contactformulier.

 


APK2

APK-keurmeester is in voor een nieuwe uitdaging.

Apk-keuringen, aankoopkeuringen, ruime LPG ervaring, enz.

Midden Nederland

Meer informatie via ons contactformulier.

 


 

Garage Den Oudsten.

 

Wat Garage Den Oudsten zo uniek maakt is dat het zich richt op zowel moderne als klassieke auto's.

 APK, onderhoud & reparatie, airco-service, ruitreparatie, diagnose, banden-service, enz.

 adres: Wierselaan 109, 3433 ZS Nieuwegein-Zuid.

 Voor afspraken tel: 030- 66 28 663 of M: 06-215 987 23.

 http://www.garagedenoudsten.nl